Mogo IFN – numarul 1 pe piata de credite auto din Romania

grupe

Atunci cand ai nevoie de un imprumut poti alege fie varianta creditelor bancare, fie varianta unui credit acordat de catre o institutie financiara nebancara. Daca vrei sa accesezi cat mai repede suma de care ai nevoie si sa eviti birocratia foarte stufoasa, dar si numeroase drumuri la banca, atunci cea mai buna alegere o reprezinta creditele acordate de companiile financiare nebancare. Exista mai multe motive pentru care poti avea nevoie de un imprumut, iar cumpararea unei masini personale este unul dintre aceste motive.

Daca te afli in situatia de a cumpara o masina second hand si ai nevoie de un imprumut, atunci poti opta pentru un credit rapid de la Mogo. Mogo este o institutie financiara nebancara care are peste 200000 de clienti in Europa de Est incepand cu anul 2012, iar de mai bine de 2 ani este prezenta si pe piata de credite auto din Romania. Mogo IFN ofera doua variante de credite auto, si anume leasing auto second hand si amanet auto sau leaseback.

Varianta de imprumut de tip leasing auto second hand presupune ca orice persoana care nu are intreaga suma de bani pentru a cumpara o masina rulata sa aplice pentru un imprumut la Mogo IFN. Astfel, poti solicita un imprumut de maxim 60000 de lei, dar tinand cont de faptul ca cei de la Mogo iti ofera cel mult 80% din valoarea masinii pe care intentionezi sa o cumperi. Pe langa aceste conditii, pentru a obtine un astfel de credit rapid de la Mogo trebuie sa ai varsta minima de 21 de ani, sa ai cetatenie romana si o carte de identitate permanenta, si sa completezi o cerere de creditare. Daca ai gasit autoturismul second hand pe care il cauti de ceva timp si mai ai nevoie de o parte din bani, atunci trebuie sa stii ca aici poti aplica pentru un leasing auto second hand.

Cea de-a doua varianta de credit rapid de la Mogo IFN este cea de amanet auto sau leaseback. De fapt este mai mult decat un amanet auto pentru ca poti solicita un imprumut pentru nevoi personale oferind ca si garantie masina personala, dar in acelasi timp vei continua sa poti folosi masina pe care ai girat-o pentru obtinerea creditului. La fel ca si in cazul imprumutului de tip leasing, si pentru acest imprumut amanet auto ai nevoie doar de o carte de identitate prin care sa atesti ca ai cetatenia romana si varsta minima de 21 de ani, si de o cerere de creditare completata catre Mogo. In 15 minute vei primi raspuns la solicitarea de imprumut si trebuie sa stii ca poti solicita un imprumut care sa reprezinta cel mult 75% din valoarea masinii oferite ca si garantie, dar in limita a 60000 de lei. Daca acest tip de credit de nevoi personale garantat cu masina ti se pare foarte atractiv, atunci aici gasesti un produs financiar mai avantajos decat orice amanet auto.

Alege Mogo IFN daca vrei sa te bucuri de cele mai avantajoase conditii in materie de credite auto din Romania.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns