Top piese vestimentare must have ale momentului

| Moda si Lifestyle | ianuarie 20, 2019

In fiecare an, noi modele de masini sunt fabricate de catre concesionarii de vehicule. Cu noile functionalitati ale modelelor de masini din ce in ce mai performante, cu siguranta ca unii se intreaba daca vechile masini mai sunt adaptate nevoilor si exigentelor din ce in ce mai ridicate.

Intrebarea ce se ridica cel mai adesea- ce voi alege? O masina pe benzina sau una diesel? In cazul in acre vrei sa iti schimbi masina in 2019 si sa conduci masina perfecta in noul an, iata ce trebuie sa stii.

Unele marci de masini s-au lansat in  urmatoarea provocare- de a uimi intreaga lume, scotand pe piata modele din ce in ce mai inovatoare. Audi a lansat de exemplu o noua serie de Audi A6  cu cateva imbunatatiri. Acest model nou este disponibil in 30 de culori diferite cu motoare de 4 si 6 cilindri. Modelele A7 si A8 au si ele un design nou pentru 2019.

In anul 2019, Mercedes Benz va scoate pe piata o berlina mai mica, si pe piata din America de aceasta data. Echipata cu un motor de 4 cilindir, de 2.0 loitri, interiorul noii masini Classe – A este prevazut cu un acoperis panoramic si cu un nou sistem de infodivertisment MBUK. Masina CLS a fost remodelat si echipat cu un ecran cu 12, 3 inchi si cu un motor de 6 cilindri de 3.0 litri sub o capota de 362 de cai.

Nissan propune si ea o noua versiune a modelului sau Altima cu o oferta de 4 roti motrice in optiune.

In Europa, productia urmatoare de masini electrice a gigantului suedez in materie de automobile, Volvo Car, sta drept marturie pentru sprematia sa in acest sector.

Si se pare ca foarte multe persoane vor alege masinile electrice sau hibride in 2029, datorita celui mai scazut consum.

GD Star Rating
loading...

297 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive