Top culori in tendinte pentru 2019

Cel mai adesea, se spune ca lumea modei si cea a decoratiunilor interioare sunt legate intre ele. Aceste doua universuri foarte creative se inspira una de la alta iar culorile in tendinte, motivele sau texturile, sunt cel mai adesea, foarte apropiate. Iar daca anul 2018 a fost un an foarte colorat, ne putem astepta la acelasi lucru si de la 2019.

Vei avea deci de ales intre culori foarte inspirante, culori bogate, apropiate de natura, dar si nuante mai neutre si mai delicate. Pe scurt, vei avea de unde alege. Sa vedem care sunt culorile in tendinte pentru 2019 care te vor inspira si pe tine.

Nuanta de Albastru sarcelle (verzui).  Omniprezenta in domeniul modei in prezentarile de moda pentru sezonul toamna – iarna 2018, nuanta de albastru sarcelle va fi peste tot si in domeniul decoratiunilor in acest an. O nuanta sofisticata si putin dramatica, un veritabil must have pentru acest an.

Taupe. Pe jumatate bej, pe jumatate gri, nuanta de taupe este cea care incalzeste atmosfera casei tale si care poate servi drept fundal pentru majoritatea decorurilor. Este o culoare care ne duce cu gandul la natura si care te va ajuta sa te relaxezi.

Galbenul mustar. A fost o culoare vedeta in 2018. Este o nuanta foarte bogata care pune cel mai bine in valoare orice tip de decor si care poate ilumina o incapere.

Nuanta de albastru ardezie. Nuanta populara de gri charcoal, ca de carbune lasa loc nuantei de albastru ardezie. Este mai subtila si te ajuta sa obtii cel mai sic decor in casa ta. Si se intelege de minune cu lemnul natural.

Vezi si:  De ce sa iti decorezi casa cu becuri LED

Albul. O nuanta foarte populara, nu ne va parasi casele nici in 2019. Luminoasa si pura este o nuanta se baza in decorul casei. Alaturi de plante si de lemn, vei obtine o ambianta zen si minimalista.

Terracotta. A fost foarte popular in 2018 si isi va continua ascensiunea si in 2019. O poti alege fie in nuante mai inchise, fie in nuante mai deschise.

Negrul. Bine dozat, negrul poate crea un contrast minunat. Poate pune cel mai bine in valoare nuantele mai deschise dar si materialale naturale. Vei obtine cel mai dramatic si mai modern efect.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns