Volskwagen T-Cross, noua masina care va deveni extrem de populara

Noul SUV de la Volskwagen, pe numele sau, Volskwagen T-Cross a fost in sfarsit prezentat publicului larg. Oare va deveni un rival de temut pentru Renault Captur sau Peugeot 208? Cu siguranta.

Deci Volskwagen T- Cross este in sfarsit aici. Dupa mai multe luni de asteptare si de teasing, orchestrate cu maiestrie de catre cei de la Volskwagen, noua masina a fost prezentata publicului pe 25 octombrie, la Amsterdam, Sao Paolo si Shanghai.

Noua masina da dovada de un design destul de rotunjit, cu o parte din fata care reia trasaturile stilului cu care ne-au obisnuit cei de la Volskwagen si se inscrie in linia celor mai recente SUV-uri de pe piata. In partea din spate, noul SUV prezinta o banda de LED. Un lucru care promite cea mai frumoasa semnatura luminoasa, fara doar si poate.

 

Descrisa drept o masina « eleganta, functionala si flexibila », dar si « conectata sau economica », cea mai recenta creatie Volskwagen are un design foarte frumos, care ne duce cu gandul la T-Roc compact.

Iata insa care sunt cele cinci puncte cheie de retinut cu privire la masina:

  • T-Cross masoara 4, 11 metri si deci este cea mai buna alternativa la Renault Captur care are 4,12 metri si la Peugeot 208, care are 4, 16 metri. Este deci un mic SUV urban perfect.
  • Este cu 10 centimetri mai scurt decat fratele sau mai mare, T-Roc, prezentat drept un SUV intre doua segmente, compact si urban.
  • Vor fi propuse 4 variate- T-Cross, Lounge, R-Line, cu un design mai sportiv si Carat, o versiune mai scumpa.
  • Bancheta din spate este culisanta pe 14 centimetri iar portbagajul poate sa treaca astfel de la o capacitate de 385 la 455, o cifra excelenta.
  • Va fi lansata oficial in primavara anului 2019 si primele exemplare vor fi botezate « First Edition ».
GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns