5 lucruri la care sa fii atent cand alegi un fotograf de nunta

Planuiti cu cea mai mare grija ziua cea mare; ati rezervat restaurantul, ati vorbit la biserica, poate chiar v-ati facut si o idee despre cum vrei sa arate invitatiile. Fiti insa foarte atenti pe mainile cui lasati misunea de a imortaliza ziua pe care o asteptati cu atata nerabdare. In continuare, va prezentam 5 aspecte la care trebuie sa fiti atenti atunci cand alegeti un fotograf de nunta:

1. Cine, mai exact, este fotograful nuntii? O buna parte dintre studiourile foto colaboreaza cu zeci, poate sute de fotografi. Unii sunt mai talentati, altii mai putin. Asigurati-va ca la nunta voastra va fi prezent fotograful ale caror imagini va sunt prezentate, si nu un altul. Sau, mai simplu, evitati studiourile foto si alegeti fotografii carelucreaza pe cont propriu. Sunt mai seriosi!

2. Stilul. Fiecare fotograf de nunta are o intepretare proprie unica de a fotografia si de a prelucra imaginile. Fie ca este editorialist sau foto-jurnalist, asigurati-va ca se potriveste gusturilor voastre. Astfel, la final veti primi ceea ce asteptati si nu cai verzi pe pereti!

3. Tariful. De obicei,in spatele unui pret mic, se ascunde un fotograf de nunta slab pregatit, dezinteresat sau incepator. Momentele acestea sunt unice si privind fotografiile va veti aduce aminte tot restul vietii ca ati factut o alegere gresita. Fiti foarte circumspecti la tarife care coboara sub nivelul de 700 euro!

4. Portofoliul. Unii fotografi aleg sa prezinte pe site-ul lor o selectie le celor mai frumoase imagini ale lor. Chiar daca sunteti placut impresionati, rugati-i sa va arate o nunta completa. S-ar putea sa aveti surprize!

5. Contractul. Cereti semnarea unui contract si cititi cu atentie clauzele acestuia. Un fotograf de nunta serios va poate oferi factura fiscala. Va protejati astfel de o eventuala teapa!

GD Star Rating
loading...
5 lucruri la care sa fii atent cand alegi un fotograf de nunta, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns