Activitati de weekend in Bucuresti: Dansul

| Sport | septembrie 27, 2018

poza-4

Desi Bucurestiul este un oras care ofera extrem de multe optiuni de distractie, putini sunt cei care nu intra intr-o rutina zilnica, multumindu-se doar cu o iesire in oras, o data sau de doua ori pe luna. Pentru o viata fericita insa, este bine sa se practice tot felul de activitati, care mai de care mai interesante si mai antrenante.

Una dintre aceste activitati este dansul. Exista o multime de cursuri de dans Bucuresti, iar cei de la salsa-romania.ro recomanda alegerea unui tip si incercarea lui. Cu siguranta, va fi descoperit un dans potrivit pentru oricine si vor fi descoperite toate activitatile care vin odata cu el.

Care sunt tipurile de dans care pot fi practicate in Bucuresti?

1) Salsa. Este cel mai popular stil de dans din ultima vreme si reuseste sa atraga din ce in ce mai multi oameni, tineri sau mai putin tineri. O scoala de dans salsa Cubana poate sa introduca orice pasionat de dans printr-o istorie interesanta cu origini in America latina. Salsa este un dans de cuplu si implica senzualitate si foarte multa miscare.

2) Bachata. Dintre numeroasele dansuri latino Bucuresti am ales si Bachata, care este un stil ceva mai romantic decat salsa si seamana mult cu Merengue. Practic, este un dans care obliga partenerii sa danseze in pozitii apropiate. Este senzual si placut, meritand sa fie incercat.

3) Breakdance. Multi tineri din ziua de astazi opteaza pentru dansuri spectaculoase, cum este Breakdance-ul. Multumita lui Michael Jackson, acest stil de dans a reusit sa evolueze foarte mult si sa devina una dintre cele mai interesante variante de streetdance. Exista o multime de concursuri intre trupe care practica acest dans si este asociat foarte des cu stilul Hip Hop.

4) Step. Cei care doresc un dans mai deosebit care sa fie combinat cu ritmul muzicii, pot alege miscarile ritmice din step. Este un dans bazat pe miscarile picioarelor, necesita niste pantofi speciali si garanteaza rezultate impresionante.

5) Flamenco. Nici dansurile din Europa Latina nu sunt de neglijat. Flamenco este un dans care atrage si el o multime de amatori.

Exista sute de stiluri de dans, care mai de care mai interesante. Multe dintre ele sunt practicate inca din cele mai vechi timpuri, in timp ce altele sunt noi. Ceea ce este cert insa, este faptul ca optand pentru oricare dintre stiluri, orice om se poate bucura de o multime de avantaje.

GD Star Rating
loading...

480 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive