Obieceiuri proaste la care trebuie sa renunti inainte de 30 de ani

Pentru multi, varsta de 30 de ani este perfecta. O persoana la 30 de ani poate fi considerata matura.  Dar cum se intampla ca, la aceasta varsta, unii nu se gandesc decat la cumpararea de masini, la achizitionarea unei case si la asigurarea unui job stabil in timp ce altii sunt completi dependenti de parinti, traiesc de la un salariu la altul ?

Ce spun expertii? Care sunt obiceiurile proaste la care trebuie sa renuntam dupa 30 de ani pentru a ne asigura o stabilitate financiara ?

Prea multe apeluri pe distanta lunga. Daca ai obiceiul sa faci apeluri inter-continentale, internationale, stii si tu ca acest lucru te costa. In acest caz, trebuie sa fii extrem de atent la software-ul pe care il folosesti pentru apelurile efectuate pe Internet. Skype nu este singura alternativa existenta. Exista mai multe aplicatii eficiente. Whatsapp este una din cele mai populare aplicatii.

Shopping ca terapie.  Sa faci shopping doar ca sa te simti mai bine este o idee cat se poate de proasta. Care este frecventa cu care faci cumparaturi inutile? Cu siguranta cumperi lunar minim trei produse care se dovedesc a fi deloc folositoare. Expertii in finante sustin ineficienta acestei metode. Risti sa cumperi lucruri inutile, de care nu ai nevoie. Chiar daca acest lucru nu te costa enorm pe moment, suma totala anuala se poate dovedi a fi destul de mare. In plus, aceasta obsesie poate scoate la iveala probleme cu increderea in sine. Alege o plimbare in compania prietenilor in locul unei sedinte de shopping obsesiv.

Neplanificarea vacantei in avans. Neplanificarea unei vacante in avans se poate dovedi fatala in unele cazuri. Biletele de avion, cazarea, totul este mai scump atunci cand rezervi totul in ultimul moment. De aceea, dupa 30 de ani ar trebui sa apelezi la early booking.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns