Sporturi mai blande care iti pot modela corpul

Daca unele persoane prefera sa practice unele sporturi mai intense pentru a modela corpul si pentru a obtine o silueta perfecta, trebuie sa stii ca exista alte modalitati de a te mentine in forma fara sa fii insa plina de sudoare si foarte obosita.

Interesata? Iata care sunt sporturile mai blande care iti pot modela corpul.

Pilates. Este un sport ideal atunci cand vrei sa iti intaresti musculatura. Iti va permite sa iti lucrezi atat centura abdominala, cat si pieptul, fesierii sau spatele. Este alegerea ideala atunci cand vrei sa ai un corp tonifiat dar si sa slabesti in mod progresiv.

Inotul. Atunci cand vrei sa iti tonifici corpul prin inot, cel mai bine ar fi sa il practici macar de doua ori pe saptamana. Si cel putin 45 de minute. Poti varia mai multe tipuri de inot deoarece fiecare tehnica pune la lucru alte parti ale corpului.

Aquagym. La fel ca si inotul, aquagym este o practica ideala pentru a munci toate grupele de muschi. Marele sau avantaj este faptul ca este un sport complet. In plus, datorită faptului ca este extrem de variat propune mai multe tipuri de exercitii.

Mersul pe jos. Este o activitate care te ajuta sa scapi de cateva kilograme in plus. Este o activitate foarte usor de practicat in acelasi timp, dar si eficienta atunci cand vrei sa te mentii in forma. Atunci cand mergi pe jos, toate partile corpului sunt solicitate. Deci vei putea tonifia corpul foarte bland si foarte usor.

Tai-chi. Este o disciplina care poate alunga stresul si care te ajuta sa te mentii in forma. Exercitiile si mișcările sunt lente, in ritm cu respiratia pentru a ajunge la o stare meditativa.

Stretching. Este o activitate care te va ajuta sa ai un corp mai zvelt. Poate ameliora elasticitatea musculara si tonifia muschii.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns