Meciurile live din Liga I

Chiar daca noul campionat a inceput intr-un mod nu prea placut, se pare ca in sfarsit avem parte de dreptate. Rapid-ul se pare ca a sfarsit in Liga a doua asa cum era corect sa se intample, dar totusi ce ne facem cu noul fenomen din Liga 1, Concordia Chiajna ?

Cu siguranta o sa avem parte de un campionat mai puternic, chiar daca Steaua Bucuresti alaturi de Astra au inceput sa defileze cu lejeritate in Liga 1. Spre placul spectatorilor acestui sport puteti vedea meciuri live in orice moment al zilei multumita canalelor Digi dar si celor Dolce.

In aceasta perioada a campionatului, echipele se afla la cele mai inalte nivele de forma, drept pentru care putem avea parte de meciuri spectaculoase, faze si ocazii de generic. Meciurile sunt transmise atat cu ajutorul retelelor de cablu cat si online pe site-urile de specialitate.

Care sunt cele mai bune echipe din Liga 1?

Cu siguranta putem paria toti banii pe Astra, Steaua Bucuresti si Petrolul, chiar daca toate 3 nu au obtinut rezultate favorabile in preliminariile Europa League si Champions League. Desi am vazut doar un numar limitat de meciuri putem spune ca aceste trei echipe reusesc sa se distanteze in mod lejer in clasament de celelalte echipe.

Va intrebati cu siguranta care este motivul principal ?! Investitia efectuata intr-un mod corect, un antrenor de calitate si nu in ultimul rand un staff tehnic coordonat perfect de catre patronul echipei. Acestea pot fi cu siguranta principalele aspecte ce ar trebui luate in considerare de catre echipele slab cotate din Romania.

Putem avea parte de o surpriza in acest an ?

Desi as dori ca acest lucru sa se realizeze, pot fi aproape sigur ca in acest sezon 2013 – 2014 nu o sa avem parte de surprize deoarece investitiile facute sunt tot mai mici, iar jucatorii pe care echipele de la jumatatea clasamentului ii achizitioneaza sunt cu siguranta sub nivelul unui jucator bun din strainatate. Acest lucru poate fi considerat un aspect negativ deoarece nu imbunatateste sub nici o forma campionatul romanesc, motiv pentru care an de an avem rezultate tot mai proaste cu echipele de club cat si cu echipa nationala.

Speram totusi ca tinerii juniori romani sa primeasca mai multe sanse de a juca in Liga 1. Acestia au ocazia doar in acest fel sa beneficieze de meciuri la activ si sa reuseasca sa creasca atat in plan profesional cat si cel material. Dupa cum bine stiti salariile in Liga 1 nu sunt tocmai mari, acestea ajungand la sume de 1000 – 2000 de euro pentru tinerii fotbalisti. O suma extrem de mica in comparatie cu celelalte campionate precum Italia, Franta, Germania sau Anglia. Chiar daca sponsorii si spectatorii joaca un rol important, suntem aproape sigur ca in Romania mai sunt inca posibilitati financiare de a intretine o echipa de fotbal la cele mai inalte nivele.

GD Star Rating
loading...
Meciurile live din Liga I, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns