Asigurari de Sanatate Online

De ce sa incheiem polite de asigurare de sanatate? Evident, viata este imprevizibila si nu ai de unde stii cand o sa ai nevoie sa apelezi la serviciile unui medic.

Cu totii cunoastem situatia spitalelor de stat din Romania, zi de zi, la programele de stiri avem posibilitatea sa vedem cate un material in care pacientii se plang fie de pregatirea unui medic, fie de serviciile de sanatate foarte slabe oferite in diverse spitale, fie de lipsa fondurilor in clinicile de stat.

Din aceasta cauza din ce in ce mai multi romani aleg sa incheie polite de asigurare de sanatate private si bineinteles sa apeleze la serviciile clinicilor private de sanatate, care desi au tarife mai ridicate, ofera servicii superioare.

Daca in trecut auzeai cum o multime de persoane publice dadeau fuga la Viena pentru orice interventie medicala, cat de simpla, in prezent clinicile private private din Romania ofera servicii medicale la standarde internationale.

Un alt aspect deosebit de interesant cand vine vorba despre politele de asigurari de sanatate se refera la faptul ca Ministerul Sanatatii va impune o astfel de asigurare populatiei, insa companiile de asigurari nu vor putea refuza nici persoanele sanatoase, nici potentialii asigurati care sufera de diverse afectiuni.

De asemenea, politele de asigurari de sanatate se impart in doua categorii. Exista o polita basic, similara RCA-ului, care include servicii medicale miniimale, la care se adauga extraoptiuni. Totusi atuoritatile au stipulat faptul ca o asigurare medicala full-option nu poate sa depaseasca 50 de euro.

Cumpara o asigurare medicala, iar atunci cand va fi nevoie intr-adevar sa apelezi la servicii medicale, poti avea certitudinea unui tratament net superior celui care ti-ar fi oferit in spitalele din Romania.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns