Avantajele si dezavantajele celulelor stem

Chiar daca in prezent tot mai multe familii apeleaza la recoltarea celulelor in prezent si ca se stie mai multe informatii despre celule, decat cu multi ani in urma, parerile sunt impartite. In timp ce unii persoane sunt fascinate de acest pas important facut de medicina, exista si persoane care au dubii legat de acest tip de vindecare.

Adevarul despre celule stem

Ce sunt celulele stem? Isi pun intrebarea parintii, care asteapta sa se nasca copilasul lor. In primul rand trebuie precizat ca celulele stem sunt de fapt baza vietii, deoarece sunt prezenta la formarea tuturor tesaturilor din organism. Aceste celule se pot dezvolta in acest fel in diferite celule sanatoase. Astfel, in viitor copilul va putea sa fie vindecat de anemii,leucemii sau chiar si diferite tipuri de cancer sau malformatii diverse. Celulele stem pot sa fie pastrate sub forma congelata chiar si peste 10 ani, astfel asiguran un viitor mai sigur copilasului. In cazul in care copilul nu are nevoie de celulele recoltate, in caz de nevoie si membrii familiei vor putea beneficia de aceste celule.

Merita sau nu sa fie stocate celulele stem?

Parerile legate de aceasta intrebare sunt impartite, iar noi va prezentam avantajele, precum si dezavantajele stocarii celulelor stem:

  • Primul avantaj este ca asigura vindecarea pentru peste 70 de boli, fara riscuri la recoltarea celulelor.
  • Celulele sunt mereu la indemana in caz de nevoie.
  • Este posibil sa nu fie necesar utilizarea celulelor, astfel veti plati sume mari degeaba.
  • Exista sansa ca propriile celule stem sa favorizeze declansarea bolii din nou. Accesati www.lumea.info pentru a afla detalii suplimentare despre transplant si in general despre celulele stem.
Pentru ca urmatoarele articole sa fie adaugate si publicate corect, va rugam consultati pagina “Cum adaug un articol
GD Star Rating
loading...
Avantajele si dezavantajele celulelor stem, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns