Cat costa o operatie de marire a sanilor?

beautiful-beauty-bikini-2061083

Vrei sa fii mai atragatoare? Implantul mamar este mult mai accesibil ca niciodata, chiar si cand aflii de pretul silicoanelor vei ramane surprinsa.

Ce este augmentarea mamara?

Operatia de augmentare mamara sau de marire a sanilor este o interventie chirurgicala realizata prin inserarea unui implant din silicon sau din solutie salina in sani. Aceasta are scopul de a mari, corecta sau remodela sanii.

Marimea sanilor poate fi un complex foarte mare pentru multe femei. Unele dintre acestea nu au sanii dezvoltati indeajuns, cateodata deloc, iar singura solutie este implantul mamar. Totodata, cu inaintarea in varsta si din cauza anumitor actiuni, precum alaptare, slabire brusca sau afectiuni, sanii femeilor se modifica, devenind neatragatori.

Datorita evolutiei medicinei si a tehnicilor de reconstructie si marire a sanilor, in ziua de astazi orice femeie poate beneficia de o interventie estetica de marire sau remodelare a sanilor.

Cauti silicoane pret?

Pretul implanturilor cu silicon era destul de crescut in trecut, dar astazi, datorita unei cereri mult mai mari si a unor tehnici si tehnologii dezvoltate, silicoane pret este mult mai scazut si poate fi realizat de orice femeie care doreste sa aduca o imbunatatire in viata ei.

Motive pentru care sa iti realizezi o augmentare mamara:

  • Sanii tai sunt mici
  • Forma sanilor nu este estetica
  • Sanii nu sunt simetrici
  • Ai suferit anumite afectiuni si ai pierdut unul dintre sani
  • Ai sanii lasati

Daca te confrunti cu unul dintre aceste inconveniente, operatia de marire a sanilor te va ajuta sa iti recapeti frumusetea si increderea in sine. Marirea sanilor nu este recomandata femeilor ce doresc perfectiunea, un bust mai mare aduce doar o imbunatatire asupra trupului ce va face pacienta sa se simta mult mai bine in propria piele.

Ce avantaje aduce operatia de marire a sanilor?

Inainte de a realiza aceasta interventie trebuie sa consultati un medic specialist in chirurgie estetica pentru a stabili daca sunteti apta. Conditiile pe care trebuie sa le indepliniti pentru realizarea acestei interventii sunt urmatoarele:

  • Sa nu fi realizat radioterapie
  • Sa ai implinita varsta de 18 ani
  • Nu aveti nici o infectie in organism (medicul chirurg va va recomanda cateva analize de sange)
  • Nu sunteti insarcinata si nici nu alaptati (este recomandata realizarea operatiei dupa cel putin un an de la incetarea alaptarii)

Operatia de marire a sanilor aduce foarte multe avantaje. In primul rand, veti avea o forma mult mai atragatoare a corpului. Cu ajutorul unei perechi de sani mai voluminosi veti avea o mai mare incredere in sine. Totodata, in cazul in care nu puteti purta anumite articole vestimentare din cauza marimii mici a sanilor, cu un implant mamar veti putea purta orice imbracaminte doriti, toate venind mult mai bine pe dvs.

Forma silicoanelor

Silicoanele pot avea 2 forme: rotunde sau anatomice. Forma anatomica imita forma naturala a sanului. Daca doresti sa ai un bust voluminos prin care sa atragi atentia, forma rotunda este cea potrivita pentru tine.

Iti recomand consultul unui specialist cand te hotarasti sa realizezi o interventie de marire a sanilor. Chirurgul dvs. estetician va va oferi toate detaliile de care aveti nevoie si va va informa cu privire la operatie si tot ce implica aceasta. Urmati recomandarile acestuia atata inainte, cat si dupa realizarea interventiei de marire a sanilor.

Este timpul sa va recapatati increderea in sine si sa iesiti in evidenta printr-un corp atragator. Contactati clinica dvs. de chirurgie estetica pentru a afla care sunt preturile si pentru aduce o imbunatatire in viata dvs.

 

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns