Ce pantofi de dama se poarta la birou?

Pasiunea femeilor pentru incaltamintea de dama este fara limita, insa nu fara motiv. Pentru o femeie puternica, eleganta si moderna, pantofii potriviti sunt o parte importanta a imaginii si a primei impresii. Accesoriile si un stil impecabil sunt de prisos daca pantoful ales nu se potriveste cu tinuta sau cu situatia. De aceea, pentru o femeie moderna ce se doreste mereu in pas cu moda, este foarte important sa stie ce pantofi sa poarte in fiecare moment al zilei si ce sa aleaga la magazin sau atunci cand face cumparaturi pe site-urile de pantofi online.

Biroul este cel mai important loc in care nu trebuie sa facem o impresie gresita. Pentru o femeie moderna, care pune pret pe cariera, tinuta potrivita nu este indeajuns, pantofii unei doamne spun aproape la fel de mult ca atentia sa pentru detalii, iar la birou este mai usor decat oriunde sa se aleaga stilul de incaltaminte nepotrivit.

Ce incaltaminte de dama nu se poarta la birou?

Pantofi sport sau conversi: desi acesti pantofi sunt extrem de populari datorita faptului ca sunt usor de purtat si confortabili, acestia spun un lucru clar despre persoana pe care ii poarta: atitudine prea relaxata. Este foarte bine sa ne simtim in largul nostru la locul de munca, insa nu dorim sa alegem o pereche de pantofi care ne pot face sa parem neprofesionale sau neatente cu imaginea proprie.

Sandalele si pantofii cu degetele la vedere: Unele companii au reguli impotriva acestui tip de pantofi, insa chiar si in birourile fara astfel de reguli stricte, sandalele si pantofii cu varf deschis nu sunt recomandati. Aceste tipuri de incaltari duc cu gandul la vacanta, iar la birou atitudinea trebuie sa fie una dinamica si profesionala.

Vezi si:  Fanteziile sexuale ale vedetelor

Pantofi cu detalii stralucitoare sau prea incarcati: Locul acestui pantof de dama este la o petrecere, in combinatie cu o rochie de seara neagra, simpla, cu siguranta nu in timpul zilei, la birou. O pereche de incaltari prea incarcate pot da senzatia ca persoana care ii poarta incearca sa atraga atentia intr-un mod gresit.

Tocuri prea inalte: Pe langa faptul ca acest tip de pantofi fac mersul dificil si pot face o persoana fara experienta sa arate chiar hilar, pantofii cu tocul prea inalt atrag prea multa atentie. Aici este vorba de tipul de atentie care atrage privirile catre forma picioarelor, atentie potrivita in cazul unei petreceri, nu la locul de munca. Pentru doamnele care doresc sa fie luate in serios pentru competentele profesionale si nu pentru alte calitati, acest tip de pantofi trebuie evitat cu orice pret.

Ce pantofi de dama se poarta la birou?

Dupa lista ideilor nepotrivite pentru incaltari pe care doamnele ar trebui sa le evite la birou sau la intalnirile de afaceri, iata si tipul de pantofi cu adevarat potriviti pentru o femeie moderna, care vrea sa inspire incredere si profesionalism, fara a parea prea sobra. Perechea potrivita de pantofi pentru birou este o pereche de pantofi de dama clasici, in culori neutre, cu tocuri intre 3 si 7 cm, fara detalii metalice, stralucitoare sau prea colorate.

Acest profil al „pantofului ideal” nu se poate aplica tuturor tipurilor de cariera si de companii. Stilul trebuie adaptat mediului de afaceri. Spre exemplu, doamnele care lucreaza pentru o companie de design pot fi mai indraznete, aducand culoare si poate un print neasteptat in incaltamintea de dama pe care o aleg, pe cand intr-o firma mai sobra, singura optiune sunt culorile inchise.

Vezi si:  Cand garderoba copiilor nostri trebuie sa se schimbe constant

Numeroase magazine virtuale care vand pantofi online au sectiuni speciale pentru pantofii de birou sau pentru intalnirile de afaceri. Apelarea la astfel de medii pentru achizitionarea pantofilor scuteste nu doar timp, dar inlatura si intrebarea pe care ne-o punem adesea: Pantofii sunt potriviti pentru birou? Sau nu?

GD Star Rating
loading...
Ce pantofi de dama se poarta la birou?, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns