Consumul si Efectele Secundare ale Ceaiului Verde

| Sanatate si medicina | noiembrie 25, 2013

Este important pentru arderea caloriilor ca ceaiul verde sa fie consumat la temperatura inversa a vremii de afara si anume, atunci cand afara este cald, ceaiul sa fie rece si cand afara este frig, ceaiul sa fie fierbinte. Astfel, corpul va munci mai mult ca sa il incalzeasca sau sa il raceasca si in acest fel va consuma mai multe calorii. Cu un consum de 5-6 cesti de ceai verde pe zi ne putem tine sub control apetitul, vom avea mai multa energie dar si un ten mai frumos si sanatos. De asemenea, potrivit cercetatorilor americani, arderea grasimilor de pe abdomen este accelerata cu 77% in cazul persoanelor care consuma ceai verde.

Efectele secundare ale ceaiului verde

Ceaiul verde are multiple beneficii, dar, daca este consumat in exces poate duce la efecte adeverse, majoritatea rezultate din continutul ridicat de cofeina, aproximativ 30 mg pe ceasca. In cazul in care este baut in exces de un cardiac, efectele secundare cunoscute sunt: atacuri de panica, anxietate, boli renale sau dureri de stomac.

Foarte periculos este consumul excesiv de ceai verde si in cazul femeilor insarcinate. Consumul mai mare de 6 cesti pe zi, poate duce la avort spontan.

GD Star Rating
loading...
Consumul si Efectele Secundare ale Ceaiului Verde, 10.0 out of 10 based on 1 rating

1,424 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive