Curatenie locuintei inaintea mutarii

| De toate pentru toti | octombrie 9, 2013

Dacă ați cumpărat o casă nouă, informaţi-vă agentul imobiliar că aveţi nevoie de o perioadă de timp pentru ca o companie de curățenie să evalueze costurile de curățare înainte de a vă muta şi de a vă transporta toate lucrurile. Acest lucru vă permite să beneficiaţi de servicii de curățare bune, din timp, și îi solicită, de asemenea, vânzătorului să fie mai prudent când va curăța casa şi îşi va muta lucrurile, pentru că va conștientiza că acestea pot ridica anumite probleme. Toate aceste lucruri sunt necesare pentru a evita să fiţi demoralizaţi în momentul în care vă veţi muta în noua casă şi veţi găsi acolo murdăria și gunoiul uitat de proprietarul anterior.

Sugestia noastra este sa verificati instalatiile electrice si sanitere inainte de a va aduce toate lucrurile si mobilierul. Efectuarea lucrarilor de reparatie cand aveti o casa mobililata complet sunt grele si obositoare.

Puteti cere recomandare si firmelor de mutari, deoarece acestea pot avea colaborari cu diferite companii prestatoare de servicii. Este si in interesul lor sa ofere o gama variata si completa pentru a multumi clientii si a primi recomandari bune.

GD Star Rating
loading...
Curatenie locuintei inaintea mutarii, 7.0 out of 10 based on 3 ratings

1,384 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive