De ce sa iti decorezi casa cu becuri LED

| Casa si gradina | iunie 12, 2017

Din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru benzile LED pentru a-si decora locuinta, deoarece sunt extrem de populare si versatile. Exista mai multe feluri in care poti folosi benzile LED in interiorul casei tale. Noi iti spunem de ce ar trebui sa iti decorezi casa cu ajutorul benzilor LED.

In ceea ce priveste sufrageria, luminile cu LED au un scop decorativ. Numeroase sunt piesele de mobilier astfel proiectate incat sa se foloseasca benzile LED, cu scopul de accentua anumite forme. In plus, exista posibilitatea ca luminile sa fie folosite si separat. Astfel, este mult mai usor sa pui in evidenta cu ajutorul benzilor LED un raft sau o portiune mai mica din perete. Le asezi pur si simplu in spatele raftului pentru a adauga un plus de noutate decorului.

In momentul in care au aparut pentru prima data pe piata, benzile LED nu au fost atat de populare ca in ziua de azi. Asta deoarece erau intr-o singura culoare ceea ce nu este cazul in ziua de azi. Benzile LED sunt extrem de versatile si se pot taia fara probleme la dimensiunea dorita. Iluminarea cu LED este ideala atunci cand iti doresti o atmosfera mai intima in sufragerie.

 

Benzile LED se pot folosi si in bucatarie si anume sub dulapurile de bucatarie. O modalitate perfecta de a evidentia peretele dintre blat si corpurile de bucatarie suspendate. Mai exista posibilitatea de a aseza benzile LED deasupra chiuvetei pentru a ilumina un spatiu de activitate. LED-urile sunt mai bune decat spoturile deoarece sunt mai rezistente la umiditate.

Benzile LED se pot folosi si pentru a ilumina baia. De exemplu, pentru a contura o oglinda. Astfel, nu mai este nevoie de o aplice sau plafoniera. Dulapurile moderne special concepute pentru baie includ de obicei accente luminoase cu LED-uri. Acestea ofera un plus de eleganta spatiului.

In dormitor benzile LED sunt nelipsite. Sunt ideale pentru a inlocui clasicele lampi amplasate pe noptiera. Benzile LED au un impact mai puternic asta fara sa fie izbitoare. Sursele de iluminat LED se pot folosi pentru a crea un punct focal. Poti alege tablia, masuta de machiaj sau un raft de perete pentru a-l scoate in evidenta. Benzile LED sunt extrem de utile si in dulapurile din dormitor sau intr-un dressing, permit iluminarea rafturilor si spatiilor de depozitare. Din moment ce dulapurile nu sunt dotate cu ferestre, benzile LED reprezinta solutia ideala.

GD Star Rating
loading...

597 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive