Iata filmele si serialele premiate anul acesta cu un Glob de Aur

In noaptea dintre 28 spre 1 martie a avut loc editia cu numarul 78 al Globurilor de Aur. Numeroase filme au fost anuntate si, din cauza pandemiei, laureatii au fost premiati in cadrul unei video-conferinte.

Cele mai bune seriale

The Crown a obtinut premiul pentru cel mai bun serial dramatic, recunoscand-o in egala masura pe Emma Corrin drept cea mai buna actrita dintr-un serial dramatic. Josh O’Connor este cel mai bun actor dintr-un serial dramatic si Gillian Anderson cea mai buna actrita intr-un rol secundar. Schitt’s Creek a primit premiul pentru cel mai bun serial de comedie, atribuind titlul de cea mai bun actrita intr-o comedie lui Catherine O’Hara.

Cele mai bune filme

In ceea ce priveste filmele, Nomaland a obtinut premiul pentru cel mai bun film dramatic si Chloé Zhao a fost numita cea mai buna realizatoare. Premiul pentru cel mai bun film de comedie i-a fost atribuit lui Borat Subsequent Moviefilm (2020). Soul a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun film de animatie si Minari a fost desemnat cel mai bun film strain.

In ceea ce priveste diferitele recompense pentru actori/actrite, Andra Day a obtinut premiul pentru cea mai buna actrita intr-un film dramatic cu The US vs Billie Holiday. Chadwick Boseman premiul pentru cel mai bun actor dintr-un film dramatic pentru rolul din Ma Rainey’s Black Bottom, Rosamund Pike pentru rolul din I Care a Lot si Sacha Baron Cohen a primit premiul pentru cel mai bun actor dintr-un film de comedie cu al sau Borat. Jodie Foster a fost recompensata cu un premiu pentru cea mai buna actrita intr-un rol secund in filmul The Mauritian iar Daniel Kaluuya premiul pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar pentru filmul Judas and the Black Messiah.
Premiul pentru cel mai bun scenarist i-a revenit lui Aaron Sorkin pentru The Trial of the Chicago 7.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns