iPhone 13 ar putea imprumuta aceasta excelenta functionalitate de la Apple Watch

Conform unui zvon recent, urmatoarele modele de iPone ar putea imprumuta functia Always-On-Display de la Apple Watch.
Daca ai un model recent de Apple Watch cu siguranta stii deja ca pentru ceasurile sale inteligente Apple a dezvoltat o functionalitate cunoscuta sub numele de Always-On-Display.

Atunci cand folosim aceasta functionalitate ecranul ramane aprins in permanenta, economisand energie totodata, pentru a afisa unele informatii. Si, aceasta functionalitate s-ar putea regasi si pe Apple Watch.

Intr-un articol publicat in acest weekend, The Verge aminteste de un articol al jurnalistului Mark Gurman in care evoca toate aceste noutati care ar putea insoti seria iPhone 13. Conform parerii lui Gurman, iPhone 13 ar avea aceeasi functionalitate Always-On-Display care deja exista pe Apple Watch.

Pentru moment este vorba despre o informatie neoficiala. De aceea, ar trebui tratata cu prudenta. De notat este faptul ca si alte surse afirma acelasi lucru cu privire la unele modele din gama iPhone 13. Apple ar putea folosi acelasi timp de ecran ca si Apple Watch (care permite afisarea de informatii in permanenta fara sa afecteze autonomia).

De altfel, Apple, propunand functia Always-On-Display pe iPhone, nu face decat sa recupereze intarzierea in raport cu alti fabricanti de telefoane Android. O functionalitate similara a fost deja propusa de numerosi rivali de pe piata.

Apple se asteapta la vanzari record

In mod normal, iPhone 13 ar trebui sa fie o versiune imbunatatita a modelului iPhone 12. Designul va fi aproape identic insa cu un Breton mai mic. Procesorul ar trebuie sa fie mai puternic si sunt prevazute in egala masura o serie de imbuntatiri la nivelul aparatului foto.
Aceasta noua serie ar trebui lansata in luna septembrie si Apple se asetapta la vanzari record. Pana la sfarsitul anului Apple intentioneaza sa produca 90 de milioane de modele in timp ce, in mod obisnuit, comanda doar 75 de milioane.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns