Link-urile vechi si alte erori de acest gen

linkuri vechi

Un site poate fi comparat cu vinul, astfel ca pe masura ce se invecheste devine mai bun. Bineinteles ca intretinerea este totul, deoarece nu este suficient sa-l cumperi, sa postezi doua-trei articole banale, iar mai apoi sa astepti sa-i creasca valoarea. Orice site necesita o intretinere eficienta si o verificare periodica a functionalitatii, iar in acest articol vei gasi cateva elemente orientative care sa te ajute in acest proces.

Link-urile vechi sunt o problema frecventa. Daca nu sunt verificate periodic acestea se pot „strica” pur si simplu, deoarece paginile catre care directioneaza nu mai exista, lucru care afecteaza site-ul atat din punct de vedere al optimizarii SEO, cat si in ochii vizitatorilor care nu mai gasesc relevanta pagina ta web.

Mai departe, browserele sunt imbunatatite periodic, astfel ca macar de doua ori pe an este bine sa deschizi site-ul tau folosind primele cinci cele mai populare dintre ele, deoarece asa vei fi sigur ca majoritatea vizitatorilor tai gasesc ceea ce trebuie, iar pagina ta web nu este plina de bug-uri si erori cauzate de imbatranirea ei comparativ cu tehnologia noua.

Erorile din structura unui site mai pot fi cauzate si de o etichetare gresita a articolelor sau de schimbarea unor categorii. In aceste situatii, chiar daca tot ceea ce este legat de continut nu a fost modificat, vizitatorul poate fi directionat catre o pagina inexistenta din cauza faptului ca articolele sunt postate fara sa fie categorisite si deci nu pot fi accesate in mod direct.

Greselile de aceasta natura sunt numeroase, iar daca ar fi sa le expunem pe toate probabil ca un ne-ar ajunge mai multe articole, insa unele dintre cele mai importante au fost deja enumerate. Mai mult decat atat, acestea au rolul sa-ti atraga atentia si asupra unor alte potentiale greseli mai mult sau mai putin daunatoare.

GD Star Rating
loading...
Link-urile vechi si alte erori de acest gen, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns