Tips and tricks pentru a plati mai putin atunci cand cumperi online

| Cumparaturi | mai 21, 2018

Aviz celor care adora sa isi faca cumparaturule online! Vei gasi in acest articol cateva trucuri si sfaturi pentru a plati mai putin atunci cand faci shopping online.

Si nu, nu mai trebuie sa astepti perioada reducerilor pentru a face cele mai bune afaceri. Descopera cateva tehnici eficiente care te vor ajuta sa faci cele mai bune achizitii la cele mai bune preturi.

Trucul numarul 1- aboneaza-te la newsletterele marcilor pe care le adori. Este primul lucru pe care trebuie sa il faci atunci cand vrei sa primesti reducerile care te intereseaza automat. Trebuie doar sa iti verfici in mod constant Inbox-ul.

Trucul numarul 2- trebuie sa faci parte din categoria membrilor privilegiati ai e-shopurilor. Adica un fle de club care ofera coduri de reducere in mod regulat si reduceri personale in functie de cumparaturi. Deci poti beneficia de taxe de transport gratuite, de coduri de reducere, de puncte de fidelitate… de ce sa nu incerci sa profiti de ele?

Trucul numarul 3 – mizeaza pe un outlet. Sa faci un tur in magazinul online preferat e bine. Dar sa mergi la outletul sau e si mai bine. In orice caz, e foarte bine atunci cand vine vorba despre suma pe care trebuie sa o platesti la final.

Trucul numarul 4 – fa o ancheta pe Internet pentru a fi sigura ca gasesti doar cele mai mici preturi. Dupa ce ai facut o mica « ancheta » comanda in ziua in care ti se ofera cel mai bun pret, adica o oferta pe care nu poti sa o refuzi.

Trucul numarul 5- atunci cand returul nu este gratuit, apeleaza la PayPal. Daca nu vrei sa returnezi ceva din cauza taxelor de retur, nu mai trebuie sa te ingrijorezi. PayPal este cea mai buna solutie in acest caz. Este un serviciu care se va ocupa el de taxele de retur.

 

GD Star Rating
loading...

385 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!