Acestea sunt cele mai bune si mai rele sporturi de fictiune, dupa parerea noastra

| Sport | februarie 3, 2020

Inventarea unui sport este un lucru greu. Cele mai bune sporturi de fictiune din filme / carti / emisiuni / etc. par sa se incadreze in doua categorii: fie jocuri extrem de destepte pe care ai fi dorit intotdeauna sa le poti juca (si uneori se poate!), fie o atractie lipsita de sens, rupta, pe care nimeni nu ar putea sa o gaseasca distractiva, indiferent ce canonul unei povesti te-ar putea face sa crezi.


Iata cele mai bune si mai proaste sporturi de fictiune, selectate de personalul SB Nation. Cu toate acestea, exista o multime de alte optiuni si exista multe discutii despre ceea ce sportul conteaza drept „fictiv”.
Cel mai bun: Jumanji

Am vrut sa iau in calcul opera jocurilor de masa a sporturilor de fictiune si am considerat Cones of Dunshire pentru primul loc. Dar Jumanji este pentru mine pentru modul in care mi-a capturat imaginatia de copil. Va produce pagube nevazute si moarte potentiala asupra ta si tuturor celor din jur pe o raza de cativa kilometri? Sigur. S-ar putea sa te transforme si intr-un baiat maimuta misto, cu o coada lunga.

Cel mai rau: Holochess din Razboiul Stelelor (cred ca se numeste Dejarik)
Este ca Magia: Adunarea incrucisata cu sah. Consiliul pare prea inghesuit pentru a avea loc multa strategie. In plus, trebuie sa-l lasi pe Wookiee sa castige.

Cel mai bun: Blernsball
Blernsball este versiunea de baseball din secolul 30, care a avut loc in Futurama (sezonul 3, episodul 16, „A Leela of Her Own”).
Motivul care sta la baza acestui fapt fiind cel mai bun sport de fictiune, este ca, in viitor, baseball-ul trebuie sa fie mai bun decat baseball-ul in forma sa actuala. Este atat de simplu. Baseball-ul este bun acum si presupunand ca ar trebui sa evolueze de fapt peste inca noua secole, ar putea fi grozav.

Cel mai rau: Poohsticks
Obiectivul Poohsticks (de la Winnie-the-Pooh, obv) este sa stea peste o apa curgatoare, sa arunce un bat si sa vezi a carui bat coboara pana la sfarsit.
Incearca-le in loc sa joci Fortnite sau Call of Duty.

GD Star Rating
loading...

112 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!