Companiile de rent a car Bucuresti iau amploare in capitala

rent a car bucuresti

In capitala tema inchirierilor de masini nu a fost una comuna pana acum cativa ani. Foarte multe personae isi imaginau costuri astronomice practicate de agentiile de rent a car Bucuresti, insa cu timpul foarte multi au inteles cat de avantajoase si mai ales economice pot fi inchirierile auto. Fara indoiala clientii din capital sunt inca in curs de formare, cea mai importanta categorie care apeleaza frecvent la rent a car Bucuresti este formata din turistii straini care aterizeaza in aeroportul din Otopeni, cat si romanii care sunt plecati la munca in afara granitelor tarii.

Rent a car Bucuresti o solutie excelenta

Compania Atlass Automotive vine cu o solutie inovativa in domeniul serviciului de rent a car Bucuresti si anume inchirierea unei masini pentru cateva ore. Astfel daca aglomeratia orasului este foarte mare, iar mijloacele clasice de transport nu se misca asa cum ne-am dorii, o solutie eficienta ar fi rent a car Bucuresti. Pe site-ul www.rent-a-car-otopeni.ro veti gasi peste 30 de modele de masini disponibile ce pot fi inchiriate de orice posesor de permis.

Conditiile necesare pentru rent a car Bucuresti

Clientul care doreste sa apeleze la o companie de rent a car Bucuresti trebuie sa detina un permis de conducere de minim doi ani de zile. Plata serviciului de rent a car Bucuresti se poate face atat in euro cat si in lei. Contravaloarea se calculeaza in functie de numarul de zile de inchiriere, pentru perioade de peste 10 zile tarifele scad si ajung de cele mai multe ori la 10 euro pe zi. In acest pret sunt incluse toate taxele precum si asigurarile de care aveti nevoie pentru a circula pe drumurile din Romania.

Vezi si:  Pentru o calatorie cat mai placuta in Germania, autocarul reprezinta solutia ideala!

Variante disponibile la serviciul de rent a car Bucuresti:

1. Rent a car Bucuresti pentru transfer in capitala – este un serviciu de inchirieri auto disponibil cu sofer. Clientul poate opta pentru acesta si se poate deplasa in orice locatie doreste. Soferii sunt profesionisti si cunoscatori a limbilor de circulatie internationala.

2. Rent a car Bucuresti pentru transfer de la aeroportul Otopeni – este un serviciu disponibil la aeroportul international Henri Coanda, clientii care aterizeaza aici, in special oamenii de afaceri il folosesc pentru a ajunge la locatia dorita. Comparativ cu taxiurile, preturile practicate sunt extrem de rezonabile.

3. Asistenta rutiera – orice companie de inchirieri auto Bucuresti ofera clientilor asistenta rutiera pe toata perioada inchirierii. Asta inseamna ca daca veti avea vreo problema cu masina inchiriata in cel mai scurt timp un operator va raspunde telefonic solicitarii dumneavoastra iar daca este nevoie masina va fi inlocuita.

Acte necesare pentru rent a car Bucuresti

Pentru a putea inchiria o masina trebuie sa prezentati inainte de inchirierea acesteia documentele reprezentantilor de la rent a car Bucuresti. Printre acestea se numara permisul de conducere si buletinul. Aceste documente trebuie scanate si trimise pe adresa de e-mail a companiei de rent a car Bucuresti. De asemenea la ridicarea masinii trebuie sa le aveti la dumneavoastra in original.

Alegeti cu incredere serviciile companiilor de rent a car Bucuresti si veti avea parte atat de mobilitate cat si de un tarif cat se poate de rezonabil.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns