Cum poti optimiza baia cu o investitie minima?

perete sticla

Designerii de interior experimenteaza mereu noi tipuri de arta, materiale si moduri de a le integra intr-un décor cat mai fascinant. Ultimul trend in ceea ce priveste design-ul interior al locuintei este reprezentat de sticla. Sticla este un element atat de modern si de simplu ce transforma spatiul interior intr-unul unic si fascinant.

Poate ca cea mai deglijata incapere cand vine vorba de redecorare este baia, multi dintre noi, nu punem accent pe design-ul baii, poate luam in considerare doar cada sau cabina de dus, de multe ori considerand ca nu avem prea multe optiuni pentru aceasta.

Si in baie se poatee realiza un décor facinant si placut. Spre exemplu, un perete sticla este extraordinar intr-o baie din foarte multe puncte de vedere. Unul dintre multele avantaje aduse de un perete din sticla este constituit de protectia pe care o ofera mobilierului din baie. Inevitabil, chiar si prin folosirea unei perdele, pe mobile din baie sar picaturi de apa, umezeala se imbiba in lemn, iar toate acestea deterioreaza piesele de mobilier. Un panou walk in este ideal deoarece impiedica infiltrarea apei in exterior, iar, datorita sistemului, acesta pastreaza umezeala in interior.

Totodata, pe lantga faptul ca iti vei putea proteja mobilierul din baie, peretii din sticla vor crea un design uimitor in aceasta. Sticla va crea impresia de incapere mai spatioasa si mult mai moderna, va veti putea relaxa mult mai usor.

Cel mai mare avantaj oferit de aceste paravane walk in il reprezinta securizarea. Sticla pare un material foarte fragil, care se poate sparge cu usurinta si nu ofera stabilitate, insa acesti pereti sunt siguri. Sticla este tratata astfel incat sa reziste temperaturilor si umezelii din baie, de asemenea, aceasta este securizata, astfel incat nu se va sparga. De asemenea, daca doriti sa create un spatiu intimp, puteti opta pentru sticla sablata. Aceasta, nu numai ca va impiedica vizibilitatea in interiorul peretilor, dar se poate sabla in diferite modele, astfel incat sa creati un design unic si atragator.

Ceea ce este util la aceste paravane din sticla pentru baie consta in faptul ca pot fi montate atat din podea, cat si pe marginea cazii, astfel incat sa puteti inlocui perdeaua de dus, ce se deterioreaza usor si nici nu impiedica apa sa ajunga pe mobila sau pe gresie. Daca doriti sa continuati utilizarea sticlei pentru decorul baii, puterti opta pentru panouri de sticla colorata sau printata. Cu ajutorul sticlei colorate veti adauga o pata de culoare in baie, de asemenea, acestea nu prezinta rosturi, astfel incat nu se pot acumula bacterii sau mucegai, spre deosebire de spatiile dintre placile de gresie. Daca doriti sa create o décor inedit, puteti alege panoruile din sticla printata. Printarea se realizeaza la o rezolutie inalta si aveti posibilitatea de a imprima orice imagine sau fotografie care v-a impresionat.

Structurile din sticla sunt ideale pentru decorul interior al locuintei. Chiar daca pare un material banal si fragil, datorita tehnologiilor de astazi, aceasta este tratata astfel incat sa fie securizata si sigura, fiind mult mai dura. Nu mai trebuie sa va faceti griji ca se va sparge sau crapa. Sticla poate fi prelucrata in diferite forme si marimi, de asemenea se poate decora cu usurinta.

Daca v-ati hotarat sa utilizati sticla pentru design-ul interior al baii, de ce sa nu o utilizati si pentru restul casei. Spre exemplu, puteti inlocui usile clasice din lemn sau termopan cu cele din sticla, locuinta va parea mult mai spatioasa si aerisita, de asemenea se va permite patrunderea unei cantitati mai mari de lumina in aceasta.

Va recomand utilizarea peretilor din sticla pentru baie datorita rezistente, securizarii si a aspecului impresionant pe care il vor oferi baii dumneavoastra.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns