Cum poti pune cel mai bine in valoare plantele in living?

Vegetalele sunt cele care pot transforma livingul in cel mai frumos spatiu plin de verdeata gratie celor mai originale compozitii.

Gata deci cu plantele care se pun pe mobila sau pe o masa, acestea invadeaza de acum inainte cele mai neasteptate locuri de la tine din living.
Lasa-te deci inspirat de aceste idei pentru a obtine cel mai original decor care debordeaza de originalitate.

Pe un panou mural. Panoul mural este cea mai frumoasa si mai originala alternativa la tablourile clasice. Poti alege un model cu ghivece sau locuri integrate care pot primi mai multe plante de interior. O structura alba pe un perete alb va avea un efect garantat.

Pe o scara. O scara cu un model vintage este cea mai buna alegere pentru a primi plantele. Te ajuta sa castigi mai mult spatiu si sa te bucuri de cel mai frumos spatiu. Scarile sunt mobiliere atipice si reprezinta cea mai originala modalitate de a pune in valoare plantele tale. Poti alege fie un stil vintage, fie unul modern.

Plantele suspendate. Foarte frumos agatate in coltul livingului, plantele suspendate vin cu un plus de prospetime pentru decorul casei tale. Cel mai bine ar fi sa le agati in apropiere de fereastra pentru a se bucura din plin de lumina.

In interiorul mobilierului. Mobilierul cu rafturi sau cu etajere sau cu spatii goale pentru flori sunt cea mai buna alegere. Pot servi drept vitrina si vor pune cel mai bine in valoare plantele. Poti crea cel mai frumos ritm vizual si sa pui plante deasupra, in interior si dedesubt. Poti sterge astfel foarte usor limitele dintre interior si exterior.

In biblioteci sau etajere. Bibliotecile cu rafturi sau cuburi sau etajerele deschise sunt alegerea ideala pentru plante. Bine instalate, se vor potrivi de minune cu bibelourile sau alte carti. Poti amesteca diferite elemente pentru a crea cel mai frumos element de surpriza.
Pe etajere suspendate. Este ca si cum ai crea un balansoar perfect pentru plante! Ai girja insa la felul in care asezi plantele sau alte elemente pentur a obtine cel mai frumos efect.

In spatele unei canapele. Pentru a anima spatiul din spatele canapelei, nimic nu se compara cu plantele. Aliniaza plante de aceeasi dimensiune, ca si cum ai face un gard viu. Ghivecele nu se vor vedea de canapea sau perne si vei avea impresia ca plantele cresc direct dintre perne.

Sub sticla. Poti instala cactusii sau alte plante suculente sub globuri de sticla sau in laterne. Le poti acumula pe sol sau le poti aranja pe semineu.

Poti pune florile sub o masuta de cafea de sticla. Vei obtine cel mai original rezultat, fara doar si poate.

Le mai poti pune si in apropiere de semineu, mereu o idee buna. Dar, trebuie sa alegi plante mai rezistente la caldura. Imagineaza-ti spectacolul oferit de flacari si de vegetale!

Plantele pot sa fie puse in valoare si de accesorii precum rame, vaze, statui sau alte obiecte de decor.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns