De ce sa ne asiguram autoturismul?

Asigurarile auto sunt si ele importante pentru orice sofer si de aceea, fie ca vrei fie ca nu, va trebui sa beneficiezi de fiecare data de cele mai bune oferte de asigurare pentru masina ta.

Daca intrebarea este: „De ce am nevoie de o asigurare auto?” Raspunsul vine la fel de simplu: un accident auto (fie ca e vorba despre unul minor sau despre unul cu mult mai grav), nu il poti prevede niciodata si cu atat mai putin nu il poti programa. Nu e ca si cum ai iesi din casa.. si ai spune.. azi fac accident!! De unde vei scoate toata aceasta suma necesara platirii daunelor provocate autoturismului tau si al celuilalt implicat in accidentul auto ? O asigurare auto avantajoasa poate acoperi toate aceste daune.

Din acest motiv, asigurarea auto de tip RCA a devenit una dintre politele obligatorii de inchieat, scopul ei final fiind acela ca tertul prejudiciat sa beneficieze de despagubiri in cazul in care este implicat intr-un accident auto. Despagubirile acestei asigurari acopera daune atat de natura materiala cat si vatamari corporale suferite de persoana prejudiciata.

In acelasi timp, la fel de importanta este si polita de asigurare CASCO, care este in masura sa confere un nivel cu mult mai mare de protectie si ofera protectie in momentul in care un accident va avea loc, fara sa conteze din vina cui a fost.

Incheierea ambelor polite de asigurare auto este recomandata pentru orice sofer, deoarece gradul de protectie pe care ambele il ofera este unul cu mult mai mare.

GD Star Rating
loading...
De ce sa ne asiguram autoturismul?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns