Decor- catifeaua, o alegere excelenta pentru casa ta

In noul sezon rece, lasa-te si tu sedus de cel mai glamour material, dar si de cel mai moale, care iti va tine de cald in aceasta iarna. Despre ce vorbim? Despre catifea, care a revenit in forta atat in domeniul modei, cat si in cel al decoratiunilor interioare.

Atat la atingere, cat si pe plan estetic, catifeaua este cea care vine cu un plus de dulceata pentru interorul casei tale. De bon ton deci in aceasta perioada cand temperaturile scazute de afara sau lumina din ce in ce mai putina ne determina sa ne refugiem in caminul nostru confortabil.

Si chiar daca tendinta hygge continua sa te inspire inca in aceasta iarna, catifeaua reprezinta cea mai buna alternativa, deloc scumpa si rococo.

Ce tip de catifea trebuie sa alegi pentru a fi in tendinte?

In mod evident,va trebui sa alegi o piesa de decor mai forte din catifea, pe care sa alegi sa o integrezi in decorul casei tale. Logic ca nu vei cumpara o canapea din catifea roz daca in sufrageria ta sunt predominante nuantele de albastru. Nuantele inchise sunt cele mai trendy si mai potrivite.

Nuanta de albastru canar este cu siguranta cea mai buna alegere. Merge de minune cu un decor mai contemporan, tip loft, cu o ambianta foarte persoanla, dar si cu un decor scandinav sau in black and white.

Nuanta de verde brad este la fel de in voga si te va seduce cu siguranta. O nuanta profunda care va incalzi atmosfera si care te va linisti in acelasi timp.

Nuanta de violet parma este foarte in tedninte in noul sezon. O nuanta care arata minunat pe piesele de decor mai mici si care iti va pune cel mai bine designul casei in valoare. Pernele in aceasta nuanta arata minunat.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns