Magazin steroizi – oxandrolon – unul din cei mai cunoscuti

steroizi-2Oxandrolon reprezinta unul din cei mai cunoscuti steroizi anabolizanti orali din toate timpurile, iar acest lucru se datoreaza in parte naturii sale si mai ales faptului ca este bine tolerat. Este unul din putinii steroizi anabolici care poate fi utilizat in siguranta de catre femei si barbati, avand efecte secundare mici. Cu toate acestea, in unele cercuri oxandrolon este subapreciat din cauza naturii sale blande, dar acest lucru este in general determinat de asteptari nerealiste. Multe persoane tind sa creaca a toti steroizii anabolizanti ar trebui sa produca un anumit set de efecte adverse, la o rata specifica a puterii, dar realitatea spune ca diferiti steroizi pot avea rezultate diferite si pot fi folositi pentru varii scopuri.

Hormonul oxandrolon a fost lansat prima data la inceputul anilor 1960 si se credea ca are numeroase calitati terapeutice. Cu toate acestea, in 1989 compania producatoare a intrerupt distribuirea sa din cauza presiunii organelor FDA care au inasprit conditiile de intrare pe piata a steroizilor anabolizanti. In 1995 hormonul oxandrolon apare din noua pe piata de data aceasta fiind produs de Bio-Technology General Corp (BTG) sub denumirea comerciala de Oxandrin. BTG detinea monopol asupra acestui produs la acea vreme. Apoi alte companii farmaceutile au inceput sa-l produca, astfel ca pretul pentru hormonul oxandrolon nu a mai fost atat de ridicat.

Hormonul oxandrolon este specific dihidrotestosteronului (DHT), un hormon care a fost modificat structural. Este un DHT cu un atom e oxigen in loc de carbon-2 in A-ring. Aceasta alterare creste foarte mult activitatea anabolica hormonala si impiedica degradarea metabolismului. Apoi exista si alte tipuri de modificari care fac posibila ingerarea orala a acestui hormon.

Ca agent terapeuti, steroidul oxandrolon s-a dovedit eficient pentru anumite tratamente. Cel mai frecvent motiv de prescriere este in scopul cresterii in greutate atunci cand urmeaza o interventie chirurgicala sau cand o persoana are o infectie grava sau a pierdut foarte mult in greutate. S-a aratat de asemenea ca este eficient pentru tratarea osteoporozei prin promovarea densitatii osoase. Cu toate acestea, in unele state exista legi stricte cu privire la administrarea acestui tip de hormon. El s-a dovedit eficient si pentru tratarea hepatitei si pentru determinarea cresterii si dezvoltarii copiilor care nu dispun de o productie corespunzatoare de hormoni de crestere. Sigur, toate acestea trebuie cantarite din punct de vedere medical.

Magazin steroizi pentru cresterea masei musculare.

GD Star Rating
loading...
Magazin steroizi – oxandrolon – unul din cei mai cunoscuti, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns