Motive pentru care sa alegi ultrasunete in procesul de slabire

Oamenii aleg tratamentul prin ultrasunete dintr-o multime de motive. Fie pentru ca au nevoie de recuperare in urma vreunei interventii chirurgicale, fie ca ii ajuta la regenerarea anumitor organe interne sau pur si simplu isi doresc sa scape de grasimea in exces de pe corp, sunt doar cateva dintre adevaratele beneficii pe care tratamentul cu ultrasunete il ofera pacientilor de toate tipurile.

Adevaratele motive pentru care sa alegi terapia prin ultrasunete

  1. Tratamentul cu ultrasunete este o varianta de slabire destul de versatila, am putea spune. Si aduce rezultate mai bune decat orice alta metoda alternativa de reducere in greutate pe care o gasiti in centrele de remodelare specializate din tara. Cu alte cuvinte, procedura de reducere a grasimii prin ultrasunete poate fi utilizata in aproape orice zona a corpului in care prezentati o cantitate de celule adipoase in plus. Punctele cele mai comune de tratament includ abdomenul, coapsele, fesele sau spatele;
  2. Este o metoda preferata deoarece are caracter non-invaziv. Acest lucru inseamna ca spre deosebire de liposuctie, aceasta procedura de eliminare a grasimilor nu necesita interventii chirurgicale. Deci, fara nicio urma de indoiala, va spunem ca nu incape in vorba folosirea anesteziei sau bandajarea. Nu mai vorbim de faptul ca nu veti vedea nici macar vreo picatura de sange. Cu toate acestea, tratamentul vizat se bazeaza pe unde de sunet cu frecventa inalta in vederea sustinerii pierderii in centimetri pe zonele corporale afectate. Si toate acestea, fara a provoca traume corporale;
  3. Slabirea si remodelarea corporala se realizeaza intr-un mod natural. Greu de crezut, intr-adevar, dar asa este. Tratamentul cu ultrasunete utilizeaza valuri ultrasonice de nivel scazut pentru a sparge celulele grase, transformandu-le intr-un lichid. Cu toate acestea, in urma actiunii desfasurate, tesuturile inconjuratoare raman intacte. Astfel, odata ce celulele grase s-au lichefiat, ele sunt eliminate prin sistemul dumneavoastra limfatic. folosind propriile procese de eliminare naturala a organismului.

Din punct de vedere medical, sa folosesti ultrasunete nu este periculos

Stim ca foarte multi dintre dumneavoastra va temeti cand auziti de tratamente care felosesc raze invizibile pentru ca sunteti de parere ca dauneaza organismului. Dar sa stiti ca nu este deloc asa. Atat in timpul, cat si dupa efectuarea procedurii, nu trebuie sa va preocupati de grija niciunui posibil disconfort.

In cel mai rau caz, veti putea simti doar o simpla senzatie de incalzire delicata. Iar acest lucru se datoreaza faptului ca bagheta cu ultrasunete functioneaza pe toata suprafata pielii.

GD Star Rating
loading...
Motive pentru care sa alegi ultrasunete in procesul de slabire, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns