Fotbalisti tineri si talentati

Cand strainii se gandesc la fotbalul romanesc primul nume care le vine in minte este cel al legendei Gheorghe Hagi. El a condus echipa de mai multe ori la Campionatul Mondial de Fotbal si la Campionate Europene. Mai sunt unii care se gandesc la Cupa UEFA 2005/06 in care Rapid Bucuresti a jucat impotriva Steaua Bucuresti in sferturile de finala. Din pacate nu prea se aminteste de succese mai recente. Dar se pare ca acest lucru o sa se schimbe asta gratie noilor jucatori tineri si talentari. Sa vedem un top 3 al jucatorilor care pot aduce sanse mari fotbalului romanesc.
Denis Dragus
Jucatorul de 19 ani a inceput foarte bine sezonul. A inscris 4 goluri si a asistat la inca unul in Liga Europeana, pentru echipa Viitorul. In runda a doua echipa a pierdut cu un scor de 5-3 cu echipa SVB Vitesse. Dar, din cele trei goluri acumulate, toate trei au fost al lui Dragus. Dupa aceasta nu a continuat atat de bine, in 7 meciuri a reusit sa inscrie doar 2 goluri. Astfel, nu a ajuns la un scor prea pozitiv, dar a jucat doar o data timp de 90 minute in Liga. Speram ca talentatul tanar o sa aiba sansa in curand, sa inscrie cat mai multe goluri din nou.
Dennis Man
Cand cele mai mari clubburi din Lume sunt interesati de tine inseamna ca ai talent. Iar Dennis cu siguranta este talentat. Jucatorul de 20 de ani joaca la echipa Steaua Bucuresti, se spune ca Romania nu a avut un talent ca el dupa Adrian Mutu. Nu este super rapid dar isi misca picioarele foarte bine. Are o tehnica excelenta si joaca fotbal cu piciorul stang. Man este comparat adesea cu Messi in Romania.
Alexandu Ionita
Alexandru s-a bucurat de succes in perioada 2017/18 cand s-a alaturat echipei CFR Cluj dupa inceputul sezonului, pentru a ajuta echipa sa castige al patrulea titlu de Liga 1. El a inscris un gol. Inainte de asta, jucatorul de 23 de ani a inceput sezonul la Astra Giurgiu unde a acumulat 12 goluri si a asistat la inca 4. Speram ca acest jucator tanar o sa joace la fel de bine la CFR Cluj cum a demonstrat la Astra Giurgiu, inainte sa fie prea tarziu.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns