Pe scurt despre horoscopul anului 2018

horoscopÎn momentul de fată încă suntem la mijlocul anului 2017 şi în general oamenii mai sunt interesaţi să-şi citească horoscopul pentru anul 2017 sau un horoscop zilnic, săptămânal, lunar. Însă în momentul în care ne vom lua rămas bun de la anul 2017 şi noul an ne va deschide uşile, ne vom lua rămas bun şi de la anul 2017 şi vom căuta, curioşi, previziunile astrologice pentru anul 2018.

Articolul de faţă îşi propune să-ţi ofere în avanpremieră câteva informaţii despre anul 2018 din punct de vedere astrologic, mai precis, să-ţi aducă la cunoştinţă care sunt principalele tranzite planetare în anul 2018.

Horoscop 2018 – Principalele influenţe planetare din anul 2018, (Anul Cocosului in Zodiacul Chinezesc).

Aşa cum ne-am obişnuit în ultimii ani, planeta Pluton se afla poziţionată în zodia Capricorn şi ne oferă o mână de ajutor în stabilirea celor mai potrivite scopuri şi ţeluri în viaţă. El le va impune politicienilor şi celor cu funcţii de conducere din întreaga lume să-şi asume responsabilitatea în faţa oamenilor pe care îi conduc.

Misteriosul Neptun s-a întors de la începutul anului 2017 în zodia Peşti, zodie care este şi zodia pe care o guvernează. Acest tranzit va continua şi în 2018 şi, sub influenţa lui, oamenii tind să fie mai sensibili, se simt mai inspiraţi şi se lasă purtaţi de imaginaţie. În următorii ani Neptun ar putea da naştere la un număr impresionant de lucrări de artă (muzicale, plastice, literare, teatrale, cinematografice). În plus, Neptun va trezi în noi şi în acest an sentimentul empatiei şi al compasiunii faţă de semeni noştrii.

Imprevizibilul Uranus va rămâne şi în anul 2018 în zodia Berbec, impulsionându-ne spre schimbări (adesea neaşteptate şi şocante), spre adoptarea unei atitudini active în viaţă şi ne va oferi abilitatea de a ne susţine interesele.

În ceea ce-l priveşte pe Saturn, înţeleptul zodiacului, acesta va rămâne în zodia Scorpion, zodia în care a intrat în luna octombrie 2017. Dacă în perioada în care s-a aflat în semnul Balanţei ne-a insuflat sentimentul de dreptate, echitate şi corectitudine în relaţiile de parteneriat, în anul 2018, fiind poziţionat în zodia Scorpionului, împreună cu Pluton, îi va determina pe cei care deţin puterea şi funcţii cu autoritate, să-şi amintească de datoria pe care o au faţă de oameni.

În prima jumătate a anului 2018 generosul Jupiter, Marele Benefic din horoscop, aflându-se poziţionat în zodia Gemeni, va favoriza accesul la informaţii şi va elimina limitele din comunicare. După luna iunie 2018, Jupiter va poposi, pentru următorul an, în zodia Rac şi ne va ajuta în rezolvarea problemelor familiale şi a celor legate de casă.

Aici vezi cu cine te parteneriezi in afaceri pentru a avea succes: http://www.avantaje.ro/articol/cu-ce-zodie-te-asociezi-pentru-face-bani-multi

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns