Unde poti calatori in iunie 2018?

Luna iunie este bineinteles, cea mai frumoasa luna a verii si a anului, in care foarte multa lume este in vacanta sau in concediu. Zilele sunt foarte frumoase, insorite, serile mai lungi in care putem sa ne relaxam pe terasa….

Iar daca vei alege sa iti programezi vacanta in aceasta luna, vei reusi sa scapi de multime si de preturile mai ridicate din iulie sau august. Nu iti mai ramane decat sa iti alegi destinatia preferata.

Stockholm, Suedia. Nimic nu poate sa fie mai frumos decat o vara la Stockholm. Dupa lunga iarna geroasa din nord, orasul devine din ce in ce mai animat, magazinele sunt deschise, se tin o multime de festivaluri si in parcuri sunt din ce in ce mai multe flori.

Pekin, China. Timpul este foarte frumos aici in aceasta perioada si cele mai populare atractii de aici nu sunt invadate inca de multime. Capitala chineza, cel mai frumos amestec de traditie si de modernitate, este deci cea mai buna alegere pentru luna iunie. Poti strabate Cetatea Interzisa, poti descoperi vechile cartiere pitoresti sau celebrul Zid Chinezesc si sa te relaxezi mai apoi in Parcul Palatului de vara.

Sofia, Bulgaria. Bulgaria este una din cele mai abordabile capitale din Europa. Dar acesta nu este singurul motiv pentru care turistii aleg sa vina aici. Orasul este plin de surprize iar stradutele sale pavate cu cea mai frumoasa caramida in nuante de galben se pot parcurge foarte usor pe jos. Impozanta catdrala Alexandru Naveski este o veritabila bijuterie, in timp de universitatea, parlamentul si biblioteca nationala stau drept marturie pentru trecutul incarcat al acestei tari.

Cuba. Aici vei invata cum sa rulezi o tigara, vei putea trece prin fata casei lui Hemingway, sa mergi pe urmele lui Che la Santa Clara si sa admiri cele mai frumoase masini de epoca.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns