Ce cadouri face iepurasul in 2017?

pasteSimpaticul iepuras de Pasti e cunoscut ca un personaj haios si copilaros care in general nu se preocupa prea mult de nimic, nici macar de cadouri, asa ca daca intampinati impreuna sarbatorile pascale o sa il multumiti simplu si usor cu ciocolata, cozonaci si alte dulcegarii.

Daca aveti de gand sa fiti totusi mai seriosi si cu cadourile va puteti pregati pe-ndelete cosuri cadou incarcate cu dulciuri si bunataturi frumos aranjate si bineinteles de sezon (ciocolate in forma de ou si iepurasi, cozonaci, un vin bun si de ce nu niste bucate adevarate sau macar cateva oua frumos inrosite.)

Pastele, spre deosebire de Craciun, e o sarbatoare mai cumpatata asa ca nu trebuie sa cadeti in excese fiind recomandate cadouri cat mai de suflet. In aceasta perioada familiile se reunesc, bunicii isi aduna nepotii, batranii isi numara anii si roadele ce le-au strans in cei dragi si e cea mai buna ocazie sa le daruiti atentie si iubire asa cum merita. Pentru ei cele mai speciale cadouri sunt amintirile asa ca vor aprecia cu siguranta un tablou personalizat sau un album foto cu cat mai multe poze de familie, un ceas personalizat sau orice obiect vintage care sa le aduca aminte de vremurile vechi.

Multi romani se intorc de Pasti la tara unde ii asteapta bucate adevarate si mai ales obiceiuri si datini care ii fac sa uite de lumea noua si agitata lasat in urma macar pentru cateva zile, asa ca dincolo de daruri si atentii daruiti-va in primul rand pe voi insiva si dragostea voastra celor dragi in spiritul acestei sarbatori atat de speciale.

GD Star Rating
loading...
Ce cadouri face iepurasul in 2017?, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns