Designerii de interior dezvaluie cele mai mari greseli pe care oamenii le fac atunci cand decoreaza o camera de zi

| Casa si gradina | noiembrie 24, 2019

Camera de zi este probabil unul dintre primele spatii pe care cineva le vede cand intra in casa ta, ceea ce inseamna ca exista o multime de presiuni pentru ca acesta sa para perfecta.

Pentru a te ajuta sa faci asta, am vorbit cu patru designeri de interior pentru a afla unele erori de decorare comune si faux pas in ceea ce priveste alegerea de mobilier.

Iata cateva dintre cele mai mari greseli pe care oamenii le fac atunci cand decoreaza camera de zi.
Cumpararea unui covor care este prea mare sau prea mic pentru camera de zi va incurca intregul spatiu.

Gena Kirk, vicepresedintele de design la KB Home, a declarat ca este important sa te asiguri ca un covor functioneaza mai mult decat doar in cadrul schemei de proiectare a casei tale – trebuie sa se potriveasca camerei in care intentionezi sa o utilizezi.

„Un covor prea mare va arata coplesitor in spatiu si poate face ca camera sa para mai mica”, a spus ea. „Un covor prea mic va obliga mobilierul sa fie mai strans impreuna, lasand camera sa se dezechilibreze si [creand] senzatia de spatiu gol pierdut.”

Kirk a recomandat utilizarea benzii pictorului si masuratori exacte pentru a crea contururi de pe podea, astfel incat sa poti imagina cum ar putea arata covorul in spatiul tau.

Utilizarea de piese de mobilier prea „potrivite” poate face ca casa ta sa arate ca un showroom.
Intri intr-un showroom pentru mobila si probabil ca vei constata ca aproape totul se vinde in seturi – inclusiv mobilierul pentru camera de zi.

„Cel mai simplu ar fi sa cumperi un set intreg, dar nu o face”, a spus White. „Un spatiu care arata prea„ potrivit ”nu este un lucru bun. Seturile de mobilier sunt plictisitoare vizual, dar incheierea diferitelor piese demonstreaza ca ai avut timp pentru a-ti vindeca spatiul, ceea ce, la randul sau, creste stilul din casa ta.”

GD Star Rating
loading...

196 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive