Inchirieri masini va recomanda!

inchirieri auto

1. Accidente auto din cauza ca soferii atipesc atunci cand conduc. Din pacate foarte multe accidente rutiere au loc pentru ca soferii sunt obositi si adorm la volan. Asta se intampla mai ales atunci cand soferii calatoresc noaptea, la drum lung si cand sunt epuizati. Din acest punct de vedere solutia pe care o ofera serviciile de inchirieri masini Bucuresti este una extrem de avantajoasa. Sa dezvoltam un pic si sa presupunem ca vreti sa plecati de la Cluj la Bucuresti pentru a participa la un eveniment important (o nunta, o petrecere etc).

In loc sa conduceti multe ore, sa riscati sa ajungeti obosit la eveniment si sa fiti epuizat din cauza drumului lung este mai bine sa luati avionul pana la Bucuresti, iar aici sa inchiriati o masina in Bucuresti cu ajutorul careia va puteti deplasa oriunde doriti pe parcursul sejurului. Incercati sa va menajati putin mai ales cand plecat la drum lung cu masina si toata familia (poate chiar cu copii). Da, statisticile arata ca foarte multi soferi cedeaza sub presiunea oboselii, atipesc la volan si de aici pana la un accident fatal mai este foarte putin.

Poate ca alegeti sa beti cafea sau energizante ca sa rezistati la drum lung, dar evident aceasta nu este o solutie. Accidentele se intampla atunci cand nu sunteti atent o fractiune de secunda. Iar viata merita totul! Inca o data, din acest punct de vedere serviciile de inchirieri masini au adus foarte multe plusuri pentru cei care obisnuiau sa conduca pe distante foarte lungi, intr-un timp scurt.

Apoi, daca intr-adevar sunt nevoit sa conduceti mai mult timp recomandarea firmei de inchirieri masini Bucuresti este sa faceti pauze regulate. O alta idee buna este sa calatoriti impreuna cu o alta persoana care poate fi un al doilea sofer si care va poate inlocui in timp ce dumneavoastra va odihniti. De fapt, urmand acest exemplu firma de inchirieri auto permite unui clienti sa adauge in contract un sofer aditional (care poate fi sotia – in anumite state nici nu trebuie sa platiti in plus daca sotul sau sotia este trecut(a) ca sofer aditional pe contract. Pentru a verifica exact termenii de inchiriere si posibilitatea de adaugare sofer aditional, va rugam sa luati legatura cu firma de inchirieri masini.

2. Risc crescut de accidente atunci cand scrieti SMS in timp ce conduceti. Cand va aflati la volan trebuie sa fiti intr-o stare perfecta de alerta. Din pacate smartphone-ul tinde sa ne distraga – fie ca vrem sa trimitem un sms scurt, sa verificam un email sau sa raspundem rapid la o postare pe facebook. Toate acestea sunt cauza posibile pentru care putem pierde controlul masinii atunci cand conducem. De aceea, sfaturi firmei de inchirieri masini Bucuresti este sa va concentrati asupra drumului atunci cand sunteti la volan. Lasati telefonul de o parte sau daca intr-adevar trebuie sa trimiteti un sms care nu mai poate suferi amanare, luati o scurta pauza si parcati pe dreapta. Este o decizie mult mai inteleapta pentru siguranta dumneavoastra.

Adesea este tentant sa scriem sau sa citim un SMS cand conducem – poate fi ceva urgent – poate fi seful, mama, sotia, iubita etc. Dar retineti ca scopul dumneavoastra principal trebuie sa fie sa ajungeti cu bine la destinatie si sa nu raniti pe nimeni atunci cand conduceti.

Vizitati site-ul de inchirieri masini si rezervati azi autoturismul de care aveti nevoie pentru urmatoarea vacanta!

GD Star Rating
loading...
Inchirieri masini va recomanda!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns