Totul despre Implanturile Dentare

In materie de stomatologie, implanturile dentare sunt o interventie deosebit de avansata. Implantul dentar presupune inserarea unui surub din titanium pe locul fostei radacini. Acest surub din titanium reprezinta baza viitorului dinte, peste care se aseaza o coronita din diverse materiale.

Un astfel de implant dentar reprezinta o modalitate extraordinara pentru persoane de a-si recapata zambetul, avand atat o functie estetica, cat si una utilitara, intrucat un astfel de implant se simte la fel ca si cei naturali. Cu ajutorul unui implant dentar vei putea manca aproape orice si vei avea posibilitatea sa razi si sa zabesti increzator, noii dinti simtindu-se la fel cu cei naturali si aratand bineinteles impecabil. Un cabinet pentru un implan dentar ieftin iti ofera posibilitatea sa beneficiezi de tarife foarte avantajoase pentru o interventie care iti va schimba radical calitatea vietii.

Fata de protezele dentare si alte lucrari, un implant dentar nu are dezavantajul de a-ti afecta si dintii din vecinatate si in plus, o astfel de interventie poate dura o viata si va impiedica retragerea gingiilor.

Implantul dentar este poate unica modalitate existenta in prezent prin intermediul careia dintii lipsa pot fi inlocuiti. Integritatea structurii faciale se pastreaza, reducandu-se astfel aspectul neplacuta pe care il poate capata chipul cuiva, atunci cand isi piede mai multi dinti.

Implantul dentar este de fapt un mic surub din titan care se insereaza in gingie si care tine loc de radacina. Titatul este un material care reduce posibilitatea de interactiune cu orgsnismul. Acesta se implanteaza in maxilarul superior sau cel inferior si in scurta vreme se prinde in acesta. Operatia este nedureroasa, in prezent existand modalitati de anesteziere avansate, care fac aceasta operatie practic nedureroasa.

Deci, implatul dentar este realizat din implantul dentar propriu-zis, adica partea care se implanteaza efectiv in os, bontul protetic, adica cel pe care se va realiza restaurarea protetica, dar si coroana dentara care se aplica deasupra.

Cei care pot recurge la implanturi dentare sunt toti cei carora le lipsesc unul sau mai multi dinti. Bineinteles, inainte de realizarea implantului va vor fi recomandate o serie de analize, pentru a exista certitudinea ca vindecarea locului unde s-a facut implantul este suficient de mare.

Pentru a nu exista pericolul de a-ti pierde implantul, dupa realizarea acestuia, pacientul ar trebui sa aiba o igiena orala foarte buna. De asemenea, medicii recomanda ca pacientul sa faca ulterior controale periodice (eventual de cel putin 4 ori pe an). Precum si albirea dintilor in cabinet specializat, implantul dentar are nevoie de o perioada in care gingia sa se vindece si in care acesta sa se simta efectiv natural.

Implanturile dentare sunt realizate astfel incat dumneavoastra sa va simtiti natural atunci cand zambiti, cand mancati, cand vorbiti, ca si cum respectivul implant este chiar dintele dumneavoastra natural.

GD Star Rating
loading...
Totul despre Implanturile Dentare, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns