Cum poti vizita Anglia cu masina sau transportul in comun

Cum-poti-vizita-Anglia-cu-masina-sau-transportul-in-comun

Indiferent daca vrei sa vizitezi Londra plimbandu-te cu autobuzele rosii duble, sau vrei sa ajungi in mediul rural cu ajutorul autocarului, o masina inchiriata, sau cu trenul, calatoria in jurul Angliei este destul de usoara.

Totusi, vizitatorii ar trebui sa-si planifice calatoriile in avans si sa ia in considerare costurile si aspectele practice ale vacantelor. Iar pentru cei care intentioneaza sa conduca in Anglia, cel mai important sfat pe care il putem oferi este urmatorul: in Anglia se circula pe partea stanga si volanul masinii este pe partea dreapta. Poate fi un pic cam descurajator pana cand te obisnuiesti.

Iata cateva sfaturi practice despre transportul in Anglia:

Transportul spre Anglia

Majoritatea vizitatorilor sosesc in Anglia cu avionul, iar majoritatea zborurilor internationale au loc pe unul dintre aeroporturile internationale din Londra. Heathrow si Gatwick sunt principalele aeroporturi, iar Luton si Stansted se ocupa, de asemenea, de un mare numar de zboruri zilnic. De asemenea, exista multe companii de transport persoane Romania Anglia , care garanteaza un drum confortabil si sigur. Evident, orele parcurse pana in Anglia sunt mai lungi cu autocarul sau microbuzul unei companii precum https://royal-tour.ro, dar costurile sunt mai mici, si ai posibilitatea de a vedea mai multe tari in drumul tau, precum si peisaje minunate.

Inchirierea unei masini in Anglia

Condusul in mediul rural verde al Angliei poate fi o experienta revigoranta, pentru ca poti vedea orasele mici si minunile naturale pentru care tara este cunoscuta. Cu o masina inchiriata poti vedea toate aceste locuri fabuloase, fara a fi nevoie sa te bazezi pe transportul public. Cele mai multe locuri sunt bine conectate, iar reteaua de autostrazi a tarii ofera acces usor la orice zona, de la orase mari pana la sate.

Vezi si:  Placerea de a calatori rapid si eficient

Inchirierea unei masini in Regatul Unit este relativ usoara (cu toate ca poate fi costisitoare). Multe dintre companiile mai mari de inchiriere de masini, opereaza de la aeroporturi si de asemenea langa terminalele majore de tren din orasele mari. Pentru a economisi bani pe costul de inchiriere, este mai bine sa rezervi masina inainte de a pleca in Anglia. In afara de taxa de inchiriere auto, combustibilul este foarte scump in Anglia. Taxele de parcare sunt de asemenea scumpe. Si in Londra, taxele speciale legate de congestionare se aplica conducerii in anumite limite ale orasului.

Retine totusi ca transportul public in orasele importante din Marea Britanie este atat de bun, incat intr-adevar nu ai nevoie de o masina pentru a calatori intre orase. Ia in schimb autobuzul sau trenul.

Prin Anglia cu trenul

Indiferent daca mergi in orase mari sau orase mici, reteaua vasta de trenuri a Angliei, care functioneaza sub entitatea unitatii feroviare nationale, este una dintre cele mai exacte din Europa. Poti incepe cautarea cu RailEurope.com, unde poti investiga preturile, itinerariile si biletele de acces, sau cu NationalRail.co.uk. Poti cumpara bilete in avans sau la gari din intreaga tara. Cele mai multe linii de tren sunt deschise pentru rezervari cu aproximativ 12 saptamani inainte de plecarea trenului.

 

GD Star Rating
loading...
Cum poti vizita Anglia cu masina sau transportul in comun, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns