Top 8 masini noi dar ieftine in 2019

Ai impresia ca achizitionarea unei masini noi costa bani grei? Ei bine, nu e chiar asa, deoarece unele modele noi de masini sunt chiar abordabile.

Hyundai Elantra. La pretul propus de 16 999$, Hynday Elantra este o berlina compacta extrem de abordabila. Si chiar si in versiunea sa de baza, acest model de masina propune incalzire in scaune si un sistem de climatizare.

Ford Fiesta. Aceasta masina din categoria subcompacta este propusa la un pret de baza de 16 763$. Ar trebui sa profiti din plin de aceasta oferta, deoarece gigantul Ford a declarat ca se va concentra de acum inainte asupra modelelor de camionete si de SUV.

Nissan Sentra. Nissan Sentra este un model de masina care va fi cu siguranta inlocuit pe piata. Asteptand noua generatie de masini, modelul din 2019 ramane totusi, unul destul de interesant, mai ales datorita pretului propus, de 16 598$.

Kia Rio. Un alt model din categoria subcompacta, Kia Rio, este o alegere interesanta pentru cei care au un buget mai mic. Varianta de baza este disponibila incepand cu pretul de 16 395$, la care mai trebuie sa adaugi 200 daca vrei un haion.

Honda Fit. In ciuda micului sau gabarit, are un spatiu de incarcare impresionant. Ofera si un consum de benzina foarte rezonabil si un motor pe cilindri de 1,5 litri.

Nissan Versa Note. Datorita sosirii lui Kicks la Nissan, s-ar putea ca Nissan Versa Note sa dispara de pe piata. Dar ne mai poate tenta putin in 2019.

Hyundai Accent. Modelul de Hyundai cu haion este disponibil de la 14 599$ si este dotat cu o transmisie manuala, un ecran tactil de 5 inchi si cu aripioare. Versiunea sa cu 4 usi este mai scumpa insa.

Vezi si:  Volkswagen si Bosch anunta crearea unui gigant european al bateriilor

Mitsubishi Mirage. Un model foarte rustic de masina, Mitubishi nu este cel mai modern, dar are un pret de plecare destul de gresiv- 12 592$, in versiunea sa cu haion.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns