Modelul Tesla Y va zdrobi competiția Crossover, Iata de ce

| Auto Moto | noiembrie 16, 2019

Exista o multime de concurenti in domeniul crossover-urilor care se ridica la nivel similar, dar sa nu va asteptati ca producatorii auto de motoare pe gaz sa castige brusc piata EV de la Tesla.

Pe scurt: Modelul Tesla Y va domina categoria crossover EV, deoarece este cel mai recunoscut brand EV – cu siguranta din S.U.A.

Cu peste 500.000 de inregistrari VIN pentru modelul 3, nu este un salt urias de credinta sa vezi modelul Y – cu un pret de pornire de 39.000 USD – obtine rapid cota de piata si cota de minte.

Concurenta crossover a sosit
Da, competitia pentru crossover EV a ajuns deja in SUA, inclusiv Audi e-Tron, Hyundai Kona EV, Jaguar I-PACE si Kia Niro EV – fara sa mai vorbim de Chevy Bolt 2020 (cu o gama revizuita ascendent de 259 mile), si Nissan Leaf S Plus.

Dar, amintiti-va, toate EV-urile de mai sus provin de la producatorii auto traditionali. Sunt producatorii de vehicule ICE in primul rand, producatorii de vehicule secundare. Si chiar acum EV-urile sunt cu o secunda mai indepartate in ceea ce priveste vanzarile.

Inca nu ma credeti? Consultati aceasta diagrama de vanzari din InsideEVs pentru luna septembrie (S.U.A.). Audi-ul eron Tron a vandut 434 de exemplare, Hyundai Kona EV 190, The Jaguar I-Pace, 160, Kia Niro EV 90 etc.
Chiar daca putem trece peste lipsa de disponibilitate, deoarece cele de mai sus abia in viitorul apropiat vin pe piata, placi de nume de lunga durata precum Nissan Leaf (in iterarea sa actuala ca si raza de actiune a Leaf S Plus de 226 de mile) si BMW i3 nu merg cu gangbusters, cu vanzari de putin peste 1.000 pentru Leaf si jumatate din cea pentru i3 din septembrie in SUA.

Singurul EV care a functionat cu adevarat in septembrie a fost Chevy Bolt cu 2.125 de exemplare vandute, potrivit InsideEVs.

Si modelul 3? Peste 19.000 s-au vandut in septembrie, de aproximativ 8 ori mai aproape de concurenta cea mai apropiata. Nu este ridicol sa te astepti ca modelul Y sa publice numere lunare cu siguranta mai mari decat, de exemplu, un EV Bolt. Si probabil mult mai mare.

GD Star Rating
loading...

194 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive