Viitoarele masini electrice pe care abia am asteptat sa le vedem

O multime de noi vehicule electrice au fost dezvaluite sau cel putin anuntate in ultimele luni,de la Cadillac LIRIQ la Nissan Ariya, tecand si pe la faimoasa Tesla Cybertruck. Cum ramane cu alte modele care ramane sa fie si ele dezvaluite? Iata un top al viitoarelor masini electrice pe care abia am asteptat sa le vedem si care urmaza sa fie dezvaluite.

Volskwagen ID. 4. Aceasta masina va fi dezvaluita in data de 23 septembrie. Si recent, am aflat ca masina a intrat in productie la uzinele Zwickau din Germania. Acest viitor rival pentru Tesla Model Y si Ford Mustang Mach- E va avea proportii similare cu Tiguan si va fi disponibil in mai multe versiuni.

GMC Hummer EV. Versiunea 100% electrica a defunctului mastodont American va fi dezvaluita in aceasta toamna dupa o intarziere cauzata de pandemia de Coronavirus. Iar clientii vor trebui sa astepte se pare, pana in 2022.

BMW iX. In paradisul masinilor SUV din AMerica de Nord, isi va face aparitia si BMW iX. Va aparea si un nou SUV electric derivat din conceptul iNext si care va folosi a cincea generatie a tehnologiei eDrive. Se vorbeste despre o autonomie de aproximativ 600 de km si de o putere de peste 500 de cai.

Chevrolet Bolt EUV. Noua masina Chevrolet Bolt este o masina foarte asteptata in multisegmentul electric. Din pacate insa, nu va putea beneficia de noua arhitectura cu bateria Ultium.

Audi e-tron GT. Audi isi doreste sa lanseze 30 de modele de masini electrice pana in 2025. In orice caz, Audi e-tron GT va fi un rival de temut pentru

Vezi si:  Pentru o calatorie cat mai placuta in Germania, autocarul reprezinta solutia ideala!

Tesla Model 3. Tesla Roadster. Noua generatie de Tesla Roadster anuntata in 2017 si promisa pentru 2020, a fost putin intarziata din cauza lansarii multisegmentului compact Model Y si a faimosului Cybertruck.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns