In planificarea celor de la HTC a intrat lansarea versiunii HTC One M9

| Stiinta si tehnologie | February 3, 2015

Nici nu a aparut bine varianta M8 ca cei de la HTC vor lansa vor lansa noua versiune HTC One M9. Desi nu au trecut nici 3luni de cand a fost lansat HTC M8, cei de la HTC au deja in plan lansarea lui HTC One M9, aceasta este o strategie de marketing, profintand de succesul pe care il are M8 prin lansarea lui M9, ceea ce ar putea spori considerabil incasarile, desi nu este nevoie deoarece este un gadget care se bucura de pozitia de lider peste tot, mai ales in Taiwan. Continue reading “In planificarea celor de la HTC a intrat lansarea versiunii HTC One M9” »

GD Star Rating
loading...

707 Vizualizari, 1 astazi

Tehnologie, softuri si gadget-uri: jocuri noi pentru PlayStation si soft upgradat la tabletele Galaxy Tab

| Stiinta si tehnologie | February 3, 2015

Platforma Playstation 3 are inca un super-joc disponibil: LittleBigPlanet 3

Dupa ce jocul LittleBigPlanet 2 a fost lansat pe Playstation 3, in 2011 si s-a bucurat de un real succes, producatorii s-au gandit sa lanseze si LittleBigPlanet 3, fiind un joc destul de popular in randul adolescentilor si nu numai, acesta va fi disponibil si pe consola de Jocuri Playstation 3, pana acum singurii care detineau acest joc era consola de jocuri Sony. Continue reading “Tehnologie, softuri si gadget-uri: jocuri noi pentru PlayStation si soft upgradat la tabletele Galaxy Tab” »

GD Star Rating
loading...

690 Vizualizari, 1 astazi

Cele mai comune 5 vise

| Stiinta si tehnologie | February 12, 2014

1. Animalele reprezinta de multe ori o parte a psihicului dvs. care se simte legat de natura si de supravietuire. Urmarit de un pradator, sugereaza ca te ascunzi de emotii reprimate, cum ar fi frica sau agresiunea. Continue reading “Cele mai comune 5 vise” »

GD Star Rating
loading...

885 Vizualizari, 1 astazi

Visele – Viata noastra nocturna

| Stiinta si tehnologie | February 12, 2014

De cate ori nu ti s-a intamplat sa te trezesti mult mai obosit decat ai adormit? De cate ori nu te-ai trezit transpirat, alertat sau speriat dupa un somn ce parea linistit? Continue reading “Visele – Viata noastra nocturna” »

GD Star Rating
loading...

858 Vizualizari, 1 astazi

Semnificatia planetelor din horoscop

| Stiinta si tehnologie | January 20, 2013

Semnificaţia planetelor dintr-un horoscop (dintr-o astrogramă):

Soarele: reprezintă vitalitatea, voinţa, vitalitatea, tatăl, forţa vieţii, stralucirea, individualitatea, creativitatea, auto exprimarea, caracterul.

Continue reading “Semnificatia planetelor din horoscop” »

GD Star Rating
loading...

1,301 Vizualizari, 1 astazi

Horoscop 2013

| Stiinta si tehnologie | January 20, 2013

Cel mai important eveniment astrologic al anului 2013 va fi intrarea planetei Jupiter în zodia Rac, în data de 26 iunie 2013. Fiecare zodie va fi direct vizată de această influenţă astrală, în funcţie de domeniul vieţii care va fi traversat de această planetă.

Continue reading “Horoscop 2013” »

GD Star Rating
loading...

1,462 Vizualizari, 1 astazi

Previziuni astrologice 2013

| Stiinta si tehnologie | January 12, 2013

Anul Nou Chinezesc al Sarpelui de Apa incepe pe data de 10 februarie 2013 ( conform calendarului lunar) dar si pe data de 04 februarie 2013 (conform calendarului HSIA). Anul 2013 este, de asemenea, Anul Chinezesc cu numarul 4711.

Continue reading “Previziuni astrologice 2013” »

GD Star Rating
loading...

1,408 Vizualizari, 1 astazi

Page 1 of 212

Serviciile noastre:

suplimente nutritive

Pentru chestionare auto drpciv vizitati www.tadrpciv.ro